Cocktailworkshop vrijgezellenfeest​

Shake up your event with CocktailExpert!

cocktail-workshop-vrijgezellenfeest

Cocktailworkshop vrijgezellenfeest​

Vier het vrijgezellenfeest met een sprankelende twist met onze Cocktailworkshop. Ontdek de kunst van cocktails mixen en maak jouw avond onvergetelijk.

Leer tijdens onze workshop de geheimen van het cocktail maken. Van de basis tot geavanceerde technieken, wij delen alle essentiële tips en trucs. Het hoogtepunt van de avond? Het proeven van je zelfgemaakte creaties!

Geniet ook van heerlijke alcoholvrije cocktails. Wij passen ons aan jouw voorkeuren aan om een perfecte ervaring te garanderen.

Kies voor een uniek en smaakvol vrijgezellenfeest met onze cocktailworkshop, op locatie naar keuze. Ervaar plezier en smaak in één onvergetelijke avond!

 

Prijzen cocktailworkshops op jouw locatie

Cocktailworkshop updates

Om de avond nog beter te maken bieden we enkele upgrades aan. Deze kan je vermelden bij de offerte. 

  1. Een extra cocktail maken voor €7,- p.p.
  2. Cocktail Expert welkoms cocktail €7,- p.p.
  3. Luxe borrelplank €5,- p.p
  4. Cocktail Expert shaker voor thuis €25,- p.p.
  5. Favoriete Cocktail Brand shirt naar keuze €30,- p.p.
  6. 2 extra party shots €5,- p.p.

Beleef jouw vrijgezellenfeest met een cocktailworkshop

Vier een onvergetelijk vrijgezellenfeest met onze exclusieve cocktailworkshop. Wij toveren elke locatie om tot een dynamische cocktailbar, waar jij en je vrienden de kunst van het cocktail mixen leren onder leiding van ervaren bartenders.

Leer en geniet: De kunst van cocktail mixen

Ontdek de fijne kneepjes van het bereiden van voortreffelijke cocktails. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt, onze workshop biedt voor ieder wat wils. Ervaar het plezier van samen leren en lachen, terwijl je de lekkerste drankjes creëert..

Reserveer jouw cocktailworkshop

Klaar voor een avond vol smaak en plezier? Boek nu jouw cocktail workshop voor een vrijgezellenfeest dat je nooit meer vergeet. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring met vrienden.

× Stel een vraag via Whatsapp