Cocktailworkshops

Shake up your event with CocktailExpert!

cocktail-workshop

Cocktailworkshops

Ontdek onze spannende cocktailworkshops op locatie, door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met vrienden of een teambuilding activiteit voor je bedrijf, onze cocktail workshops zijn de perfecte keuze voor een avond vol plezier en gezelligheid.

Tijdens onze gezellige workshops leer je niet alleen hoe je heerlijke cocktails maakt, maar ook hoe je de benodigde materialen en technieken beheerst. En het beste van alles is dat je jouw eigen creaties kunt proeven!

Bij onze workshops kun je zelfs kiezen voor alcoholvrije opties. We overleggen graag met jou om de perfecte selectie cocktails te maken die aan jouw wensen voldoen, zodat je zeker bent van een avond vol plezier.

Kies voor een onvergetelijke cocktailervaring met onze workshops. Of het nu zakelijk of privé is, ons doel is om ervoor te zorgen dat je een leuke avond hebt terwijl je de kunst van het cocktail maken ontdekt.

Prijzen cocktailworkshops op jouw locatie

Deze organisaties gingen je voor

Cocktailworkshops upgrades

Om de avond nog beter te maken bieden we enkele upgrades aan. Deze kan je vermelden bij de offerte. 

  1. Een extra cocktail maken voor €7,- p.p.
  2. Cocktail Expert welkoms cocktail €7,- p.p.
  3. Luxe borrelplank €5,- p.p
  4. Cocktail Expert shaker voor thuis €25,- p.p.
  5. Favoriete Cocktail Brand shirt naar keuze €30,- p.p.
  6. 2 extra party shots €5,- p.p.

Cocktailworkshops op jouw locatie

Ontdek de kunst van het maken van cocktails met onze gezellige workshops, perfect voor elke gelegenheid. Of het nu thuis is of op kantoor, wij zorgen voor een unieke en interactieve ervaring. Leer van professionele cocktail bartenders, ontdek nieuwe smaken en creëer je eigen heerlijke cocktails. Onze workshops zijn ideaal voor teambuilding, vriendenuitjes, of gewoon voor de gezelligheid.

Boek nu jouw ervaring

Klaar voor een onvergetelijke avond? Neem contact op en reserveer je cocktail workshop bij jou op locatie. Ervaar zelf de magie van mixen en shaken en maak je eigen cocktailcreaties!

× Stel een vraag via Whatsapp