Over ons

Wij serveren de lekkerste cocktails!

Darren Verschelden Cocktail Expert

Over ons

Bij CocktailExpert.nl bundelen we passie en expertise om jou de ultieme cocktailervaring te bezorgen. Ons bedrijf, opgericht in 2020 door de bevlogen familie Verschelden (Randal, Darren en Merel), is jong, dynamisch, en barst van enthousiasme voor het mixen en shaken van creatieve cocktails.

Met een solide achtergrond in de horeca en een gedeelde liefde voor innovatieve drankjes, hebben we besloten om onze krachten te bundelen en CocktailExpert.nl tot leven te brengen. Ons doel is simpel maar krachtig: kwaliteit, plezier en onvergetelijke momenten brengen in elke gelegenheid die we aanraken.

Als cocktailcateringbedrijf tillen we jouw evenement, groot of klein, naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid, onze ervaren mixologists zullen een scala aan smaakvolle en verfrissende cocktails toveren die de zintuigen prikkelen en jouw gasten betoveren.

Naast onze cateringdiensten bieden we boeiende cocktailworkshops aan, waarin we je de kunst van het cocktailvak leren. Leer hoe je de perfecte margarita maakt, ontdek de geheimen van de klassieke mojito, of experimenteer met nieuwe smaakcombinaties die je smaakpapillen doen dansen. Onze workshops zijn educatief en vooral leuk, en je gaat naar huis met nieuwe vaardigheden en een glimlach.

Bij CocktailExpert.nl geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. We luisteren naar jouw wensen en passen ons aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, advies te geven en samen met jou een onvergetelijke cocktailervaring te creëren.

We kijken er reikhalzend naar uit om met jou samen te werken en jouw evenement om te toveren tot een onvergetelijk festijn vol smaak en plezier. Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat CocktailExpert.nl voor jou kan betekenen!

Proost!

Randal en Darren Verschelden

 

cocktail-shaker-bartender-workshop-small

Tevreden cocktail feestgangers!

"We hadden Darren als cocktailbarman tijdens een feestje thuis. Mojito's, Frozen Strawberry Daiquiry... allemaal lekker!"

- Kitty van Onselen, Zoetermeer

"Ik werk vaak met Randal en Darren samen op feestjes. Altijd gezellig. Lekkere cocktails!"

- Esther Venneman, Zoetermeer

× Stel een vraag via Whatssapp