Duurzaamheid en MVO

Voor een betere toekomst!

 

Bij Cocktail Expert nemen we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zeer serieus. Ons streven is om niet alleen de perfecte cocktails te serveren, maar ook om een positieve impact op het milieu en de samenleving te hebben. Als een bedrijf met een hart en een geweten, hebben we verschillende initiatieven ontplooid om te waarborgen dat eerlijkheid, respect voor mens en milieu, en duurzaamheid in het middelpunt van onze activiteiten staan.

Een duurzaam bedrijf

Cocktail Expert is meer dan alleen een cocktailcateringbedrijf; we zijn een duurzame gemeenschap. Als een familiebedrijf zijn gezelligheid en eerlijkheid onze kernwaarden. Onze bartenders worden niet alleen ingehuurd om de beste cocktails te mixen, maar ook om deel uit te maken van onze warme en hechte familie. Het behouden van een positieve werkomgeving gaat bij ons boven winstbejag. Het welzijn en de tevredenheid van ons team zijn van groot belang. Dit zorgt niet alleen voor geweldige cocktails, maar ook voor een team dat met passie en toewijding aan elke opdracht werkt.

 

cocktail-expert-duurzaam-ondernemen
Cocktail-Expert-team-zoetermeer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Cocktail Expert hebben we ons gecommitteerd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We streven ernaar om discriminatie uit te bannen. In onze catering is er absoluut geen ruimte voor kinderarbeid, moderne slavernij of conflictmineralen. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit van onze diensten, maar ook dat ze tot stand zijn gekomen met integriteit en respect voor de wereld en de mensen die erin leven.

Onze stappen

Hoewel Cocktail Expert een start-up is, nemen we duurzaamheid zeer serieus. Vastbesloten om het vanaf het allereerste begin goed te doen. Onze stappen zijn weloverwogen en gericht op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van ons bedrijf, terwijl we tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap.

Stappen welke al gemaakt worden:

  • Lokale en verse inkoop op dezelfde dag voor al onze benodigdheden. We geloven dat dit niet alleen zorgt voor de hoogste kwaliteit, maar ook voor het ondersteunen van lokale gemeenschappen.
  • Na elk evenement hergebruiken we overgebleven fruit om gedroogde garnering en zelfgemaakte siropen te creëren, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en de levensduur van producten wordt verlengd.
  • Onze cocktails worden geserveerd in echte glazen, waardoor de beleving voor onze klanten wordt versterkt en wegwerpbekers worden vermeden.
  • Onze garnering is organisch.
  • We geloven in het delen van onze kennis en ervaring met de volgende generatie. Daarom begeleiden we studenten op het gebied van duurzaamheid en economie, zodat ze de ins en outs van ons vak kunnen leren en onze inspanningen voort kunnen zetten.
cocktail-expert-arrangementen
× Stel een vraag via Whatsapp