Bellini
Een verfijnde cocktail met prosecco en perzikpuree, perfect voor feestelijke momenten.
Voorbereidingstijd: 35 minuten minuten
Bereidingstijd: 5 minuten minuten
Totale tijd: 40 minuten minuten
Gang: Drankjes, Drinks
Keuken: Aperitief, Brunch Cocktails, Fruitige cocktails
Trefwoord: perzik likeur, prosecco
Servings: 1 cocktail
Calories: 96kcal
flûte (gekoeld in de vriezer)
- 20 ml perzikpuree Ontvel, ontpit en pureer enkele perziken (vers of uit blik). Daarna 30 minuten laten koelen.
- 10 ml perziklikeur (zoals Peachtree)
- 80 ml prosecco (gekoeld)
Ontvel, ontpit en pureer enkele perziken (vers of uit blik). De puree daarna minimaal 30 minuten laten koelen in de koelkast.
Doe 20 ml puree in een flûte glas (champagneglas).
Voeg er 10 ml perziklikeur aan toe.
Vul het glas aan met prosecco.
Doe een partje perzik op de rand van het glas als garnering.
Enjoy jouw Bellini cocktail!
Portie: 1cocktail | Calorieën: 96kcal | Koolhydraten: 5g | Natrium: 6mg | Kalium: 35mg | Suiker: 5g | Vitamine C: 2mg | Calcium: 6mg