1 a 2plakjesjapaleno pepers(uit een potje) (je kunt eventueel ook wat druppels van een hete pepersaus gebruiken)
zout(optioneel voor op de rand van het glas)
chilivlokken(optioneel voor op de rand van het glas)
Instructies
Doe 1 of 2 schijfjes japaleno pepers (naar smaak) in je shaker. Stamp deze fijn met je mudler. (je kunt ook wat druppels van een hete pepersaus gebruiken)
Doe wat ijsblokjes in je shaker en knijp met je citruspers een halve limoen uit in je shaker
Doe de tequila, triple sec en het ananassap in de shaker.
Schud de shaker krachtig, de shaker moet ijskoud aan gaan voelen.
Optioneel: Maak met de andere helft van de limoen de bovenrand van het glas een beetje vochtig (of een deel van de bovenkant). Dip dit in het zout en/of de chilivlokken voor een decoratief randje.,
Doe wat ijsblokjes in je glas. Schenk de inhoud van je shaker met behulp van de strainer en het zeefje in je glas. Dit heet double strainen. Je voorkomt met de strainer dat het ijs uit je shaker in het glas komt, en het zeefje zorgt er voor dat de stukjes japaleno er uit gefilterd worden.
Garneer eventueel nog met een stuk ananas of een schijfje limoen op de rand van het glas.